Kayseri Haber, Kayseri Haberleri, Son Dakika Kayseri Haberleri

Vakıfbank’ın Sultanları final durumunu eşitledi

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda, AXA Sigorta Kupa Voley’de ve Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda zafere ulaşan VakıfBank, Misli.com Sultanlar …

Vakıfbank’ın Sultanları final durumunu eşitledi
97 views
04 Mayıs 2022 - 9:22

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda, AXA Sigorta Kupa Voley’de ve Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda zafere ulaşan VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi’nde de şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) – VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi’nde 2021-2022 sezonunun şampiyonunu belirleyecek final serisi ikinci maçında Fenerbahçe Opet’i konuk etti.

Normal sezonu lider tamamlayan, 1/4 play-off’unda THY’yi saf dışı bırakan sarı-siyahlılar, rakibini 3-1 yenerek final serisinde durumu 1-1’e getirdi.

VakıfBank’ta Isabelle Haak 27 sayıyla karşılaşmanın en skoreri oldu.

Karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, her maçın müthiş bir mücadeleye sahne olduğunu belirterek, “Dünyanın en iyi oyuncularından bazıları burada ve iki harika takım arasında kıyasıya mücadeleler izliyoruz. Kazandığımız için mutluyum. Sıradaki maçımız da en az bugünkü kadar zorlu olacak” dedi.

İki takım serinin üçüncü maçında bir kez daha VakıfBank Spor Sarayı’nda karşı karşıya gelecek. Misli.com Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçı 6 Mayıs Cuma 20.00’de başlayacak.

Güncel Kayseri haberlerinin yer aldığı son dakika Kayseri haberlerini anında ziyaretçisine ulaştıran haber sitesi.

van haber

1xbet