Kayseri Haber, Kayseri Haberleri, Son Dakika Kayseri Haberleri

SP Kayseri: Belediyecilik şov yeri değildir

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun Kayseri’deki belediyelerin altyapı sorununu çözemediklerini söyledi. Mehmet UZEL / KAYSERİ …

SP Kayseri: Belediyecilik şov yeri değildir
91 views
08 Mayıs 2022 - 14:36

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun Kayseri’deki belediyelerin altyapı sorununu çözemediklerini söyledi.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – SP Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, belediyelerin ana görevlerinin su ve kanalizasyon işleri, ulaşım gibi kentsel alt yapı hizmetlerini sağlayarak şehri daha yaşanabilir hale getirmek olduğunu belirterek, “Kayseri’nin öyle bir hal aldı ki ne zaman birkaç saat yağmur yağsa her yerde su baskınları meydana geliyor, bir anda şehir içi trafik alt üst oluyor. Yıl olmuş 2022 ve halen altgeçitler tıkanıyor” diyerek sıkıntıyı gündeme getirdi.

“Kayseri’ye yağmur yağmayacağını mı düşünüyorlar? Bu tedbirsizlik akıl alır boyutlarda değil” diyen Başkan Coşkun, “Her mahallede ayrı bir problem var. Belediyecilik sadece vatandaşın bayramını bilbordlardan kutlama işi değildir. Belediyecilik sadece açılış yapma, sosyal yardım yapma, şov yapma yeri değildir. Belediyenin görevi vatandaşın hayatını kolaylaştırmak, yaşam kalitesini artırmaktır” diye konuştu.

Güncel Kayseri haberlerinin yer aldığı son dakika Kayseri haberlerini anında ziyaretçisine ulaştıran haber sitesi.

van haber

1xbet