Kayseri Haber, Kayseri Haberleri, Son Dakika Kayseri Haberleri

Taşıt (Araç) Kredisi

Taşıt (Araç) Kredisi
newstanitim( vsagdic@gmail.com )
112 views
04 Ağustos 2022 - 20:34

Taşıt (Araç) Kredisi

Günümüzde araç ya da ev sahibi olmak için, işlerimizi düzene koymak yahut sektörümüzde büyük atılımlar yapmak için ilk akla gelen tercihlerden birisi kredilerdir. Özellikle ülkemizde son dönemde artan araba fiyatları nedeniyle taşıt (araç) kredisi oldukça aranan bir kredi haline gelmiştir. Kredi alabileniniz kurumlar deyince de akla ilk bankalar gelmektedir. Bankalar, müşterilerine özel çeşitli imkânlara sahip ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, ev kredisi gibi seçenekler sunarlar.

Taşıt Kredisi Nedir?

Taşıt kredisi, bankaların müşterilerine sunduğu bir çeşit kredi imkânıdır. Bu kredinin özelliği, araç almak isteyen kimseler için araç bedelinin bir bölümünün kredi olarak alıcıya sunulması ve uygun, belirli faiz oranları ile geri ödenmesi imkânının tanınmasıdır. Piyasada faaliyet gösteren hemen hemen her banka belirli kampanyalar ve kendilerine özgü şartlar dâhilinde taşıt kredisi sunmaktadır. Bu kredi imkânı, bazı zamanlar çeşitli şekillerde devlet tarafından da desteklenmektedir. Taşıt kredisi veren bankalara ve kredi faiz oranlarına sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Araç Kredisinin Prosedürleri

Bu kredi türü, sıfır ve ikinci el otomobil almak isteyenler için düzenli bir ödeme karşılığında ciddi bir peşinat elde edilmesini sağlar. Kredi kullanan kimse, araç kredisi sayesinde aylık düzenli ödeme şartları ile hayalindeki araca kavuşma imkânı bulur. Araç kredisi şartları hakkında daha detaylı bilgi almak için sitemizin diğer sekmelerini de ziyaret edebilirsiniz. Önemle belirtmek gerekir ki bu kredi imkânı bilinenin aksine yalnızca sıfır kilometre araç alımında değil, ikinci el araç alımında da kullanılabiliyor. Genel olarak bankaların uygulamalarında sıfır kilometre araç alımında kredi kullanıcısına kredi verildikten sonra araç rehin ediliyor ve banka alacağını bu şekilde teminat altına almış oluyor. İkinci el otomobil alımında ise hem araç rehin ediliyor hem de kredi kullanıcısından kefil isteniliyor. Bu şartlar dâhilinde araç sahibi olmak isteyenlere aylık seri ödemeler karşılığında kredi imkânı tanınıyor.

Bankadan Bankaya Değişkenlik Gösteren Şartlara Sahip

Taşıt kredisi kullanmak istiyorsanız, yukarıda ki genel açıklamaların yanında bankadan bankaya ödemelerin vadesi, cinsi, niteliği, faiz oranları gibi seçeneklerin farklılık arz ettiğini belirtelim. Sitemizi detaylı olarak ziyaret etmeniz halinde çeşitli bankaların hangi şartlarda taşıt kredisi sunduklarını görebilirsiniz. Bu sayede faiz oranlarını, geri ödeme planlarını ve uzun vadede sizden talep ettiği diğer şartları gözlemleyebilir, size en uygun banka ile taşıt kredisi hesaplaması yapmak için görüşmeye başlayabilirsiniz.

Şube Gezmeden Sitemizden Öğrenebilirsiniz

Bankaların her birinin sizlere sunduğu taşıt kredisi imkânları sitemizde mevcuttur. Tek tek şube gezmeden, size en uygun taşıt kredisi veren banka bilgilerine sitemiz üzerinden ulaşabilir, her bir taşıt kredisi imkânını birbiri ile kıyaslayarak verimli bilgiler edinebilirsiniz. Bu sayede banka şubelerini günlerce gezmek ve kafa karıştırıcı bir yığın teklif arasından çıkmak için uğraşmak ile mücadele etmeniz gerekmez.

Taşıt Kredisi İçin Bilinmesi Gerekenler

Taşıt kredisi almadan önce bilinmesi gereken bazı temel konular bulunur. Bu kavramlara hâkim olmanız halinde, taşıt kredisi imkânından faydalanmak istediğiniz bankaların size tekliflerini değerlendirmek de daha kolay olur. Örneğin tamamına kredi imkânı ile birlikte araç bedelinin tamamının karşılığında kredi verme imkânı sunulduğu anlamına gelir. Genellikle bankalar bu hizmeti sunmazlar. Araç bedelinin belli bir kısmını karşılayıp, gerisini peşinat olarak sizin ödemenizi isterler. Ancak tamamına kredi kampanyası sunan bankalar da bulunmaktadır. Bu bankaların her birine ve sundukları şartlara sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

En uygun faizli araç kredileri için https://mukayese.com/tasit-kredisi sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.

Geri Ödeme Şartları

Bankaların sunduğu taşıt kredisi imkânı yukarıda da belirttiğimiz gibi genellikle tamamına değil, belli bir oranına verilmektedir. Bu oran ise yaklaşık %70 civarında olmaktadır. Geri ödeme imkanı ise en fazla 60 ay ile sınırlandırılmaktadır.

 

 

Güncel Kayseri haberlerinin yer aldığı son dakika Kayseri haberlerini anında ziyaretçisine ulaştıran haber sitesi.

van haber

1xbet