Kayseri Haber, Kayseri Haberleri, Son Dakika Kayseri Haberleri

Kayseri Büyükşehir’e meclisten onay

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 65 gündem maddesi …

Kayseri Büyükşehir’e meclisten onay
443 views
12 Nisan 2022 - 10:30

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 65 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken, 2021 yılına ait Faaliyet Raporu, meclis üyelerince onaylandı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mecliste 44 asıl, 21 ek olmak üzere 65 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlandı.Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılına ait Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü mecliste, Faaliyet Raporu ile ilgili konuşan Meclis Başkanvekili Mehmet Savruk, “Kentimizi keyifle yaşanabilir kılma adına büyük gayretler gösteren, çalışkanlığı ve projeleri sayesinde Kayseri modeli belediyecilik anlayışını pekiştirmek adına gayretleri ile dikkat çeken, marka şehir imajını yerleştirmek için gayret gösteren değerli başkanımıza teşekkür ve şükranlarımı ifade etmek isterim. Bu süreçte emeklerini esirgemeyen, fedakârlık örnekleri sergileyen daire başkanlarımızın ve tüm belediye çalışanlarımızın da bu çalışmalarından dolayı takdir ve teşekkürü hak ettiğine inanıyorum” diye konuştu.

Meclis üyelerinin rapor hakkında görüşlerinin ardından, 2021 yılına ait Faaliyet Raporu meclis üyelerince kabul edildi.

Başkan Büyükkılıç, faaliyet raporunun oylanmasının ardından meclis üyelerine teşekkür ederken, Kayseri’nin yatırım bütçesi olarak yüzde 60’ları bulan Türkiye’de 30 büyükşehir arasında yatırım lideri olduğunu, tarım ve hayvancılığı olmazsa olmaz gördüklerini vurguladı. Büyükkılıç, yaptığı konuşmada, “16 ilçe belediye kardeşimiz ile el ele gönül gönüle, belediye meclis üyelerimizi ayrıştırmadan bağrımıza basarak, bu şehre hizmet etmek için, ilçelerimizi daha mamur, yaşanılabilir konuma getirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Güncel Kayseri haberlerinin yer aldığı son dakika Kayseri haberlerini anında ziyaretçisine ulaştıran haber sitesi.

van haber

1xbet